Mannerståls Herrfrisering
Gamla Stan, Stockholm

Välkommen till en barberare som verkat i tre generationer. Vi värnar om tradition och kvalitet.

Hår- och skäggvård är för oss ett ädelt hantverk. Välkommen till oss på Skomakargatan 28 i Gamla Stan.

Sani är årets barberare!

Vi är oerhört glada och stolta över Sani som i helgen vann Sveriges största barberartävling!

Sani kan därmed titulera sig Sveriges Barberare 2024 och ingen kunde vara gladare än gänget här. Stort grattis Sani! Vi har nu två vinnare på samma salong, vilket troligtvis gör oss till Sveriges mest meriterade barberare.

Denna prestigefyllda tävling är Sveriges största inom området och anordnas i år av Svenska Frisörföretagarna i samarbete med Swedish Barber supplier, läs mer här.

Behandlingar/Treatments

Årets barberare 2024

Sani vann tävligen Årets Barberare 2024 och därmed har vi troligtvis Sveriges mest meriterade barberarsalong. Varmt välkomna att boka tid hos en barberare som tar yrket på allvar.

Årets barberare 2019

Alan Mannerstål vann 2019 Sveriges största och mest prestigefyllda barberartävling arrangerad av Swedish Barber Association och Barber Supplier Nordic AB och kan titulera sig ”Årets Barberare 2019”.

Välkomna till en vinnande herrfrisering – du är i goda händer!

Presentkort från Mannerståls Herrfrisering i Stockholm

Köp ett presentkort!

En fin gåva till dig själv eller någon du tycker om. Vi kan givetvis posta presentkortet vart du vill!

Ring oss på 08-28 28 98 eller maila din förfrågan till info@mannerstals.com. Vi tar Swish!

Titta in i salongen

The team

Sani

Efter tjugo år i branschen fortsätter jag med det jag älskar mest, klippa män. Jag klipper allt ifrån långa längder till sylvassa skinfades. Service och noggrannhet är mina starkaste sidor. Fotokonst och fotboll är mina övriga intressen.

 

Vinnare av Årets Barberare 2024!

Alan

Jag är vinnare av tävlingen Årets Barberare 2019. Barberare i tredje generationen med tre års frisörutbildning. Har arbetat som barberare på Roy & Son i fyra år. Jag brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg.

Peter

Jag har varit i frisörbranschen i drygt 50 år och det är lika roligt, om inte ännu roligare idag! För mig handlar allt om kommunikation, från ögonblicket då du kliver in genom dörren till den sista trimningen av mustaschen. Du är du, håret och skägget formas därefter.
Norpan

Norpan

Säg hej till Norpan! Ni som redan träffat henne vet kanske redan att hon älskar att busa men även ligga i sin koj bredvid och kollar på hur snygga ni alla blir! 

Fotograf Johan Bergmark

Jobba med oss!

Vi är intresserade av dig som behärskar kort och längre hår.

Är du intresserad att jobba med oss och vill känna på det vackra och gedigna hantverk vi utför?  Då hoppas vi att du vill söka till oss, maila en presentation till adressen info@mannerstals.com.

Jobba med oss!

Vi är intresserade av dig som behärskar kort och längre hår.

Är du intresserad att jobba med oss och vill känna på det vackra och gedigna hantverk vi utför?  Då hoppas vi att du vill söka till oss, maila en presentation till adressen info@mannerstals.com.